Professionel og miljørigtig erhvervsrengøring

Er du ansvarlig for rengøringen i jeres virksomhed og vil du gerne have en professionel og stabil rengøringsservice?

Så er du kommet til det rette sted for til daglig hjælper vi virksomheder med at effektivisere deres rengøringsløsning hvor vi optimerer og sikrer en skræddersyet løsning, der passer perfekt til den enkelte virksomheds budget og en garanteret høj servicestandard ved hjælp af vores procedurer og kvalitetsmål. 

Det skal være nemt at samarbejde med os og du skal vælge Esbjerg Rengøring hvis du vil have en fleksibel, personlig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som sørger for jeres lokaler altid fremstår rene og pæne overfor jeres gæster hvilket også skaber mere arbejdsglæde for jeres personale.

Erhvervsrengøring

Få gjort ordentligt rent af vores dygtige medarbejdere.

 

Landsdækkende måtteservice 

Få glæde af vores storkøbsfordele - bedre pris og kun 3 måneders binding.

Vores samarbejdspartner er et 16 år gammelt, dansk firma som er landets næststørste måtteleverandør og leverer i hele Danmark.

De bruger regnvand til at vaske i og har et biologisk rensningsanlæg, så de udleder ikke spildevand.

Kantinedrift

Få en fast kantineordning eller kantinehjælp og vikarservice når i har brug for det.

Vaskeservice

Få vasket jeres viskestykker og håndklæder i et fast interval.

Indkøb

Få leveret alt papir til jeres dispensere, jeres håndsæbe og rensecreme, ja alt hvad i har brug for.

Vi sørger for i altid har jeres forbrugsartikler på lager så i ikke løber tør, til fordelagtige priser.

Vinduespudsning

Få skinnende rene ruder, i et fast interval, efter jeres ønske.

Planteservice

Få grønne planter på kontoret og udendørs krukke beplantning. Vores samarbejdspartner kan tilbyde jer alt fra små kontorplanter til flotte plantevægge, tilpasset jeres ønsker og budget.

 

Vi håndterer alle og samler det hele på 1 månedlig faktura. 

Hvordan er det at arbejde i Esbjerg Rengøring?

Se videoen bagom Liv

 

Rengøringseventyret

Mere om os

I 2015 begyndte eventyret hvor Nina Pandand grundlagde virksomheden Esbjerg Rengøring som primært servicerede private og små virksomheder. Hvad der startede som en lille enmandsvirksomhed hvor Nina selv var den eneste medarbejder, voksede hurtigt lokalt og i dag servicerer Esbjerg Rengøring flere virksomheder indenfor offshoreindustrien hvor sikkerheden er i top, forskellige større produktionsvirksomheder indenfor bl.a træ og metal, entreprenører indenfor byggeri, sommerhus udlejningbranchen samt skoler og flytterengøring hos Esbjerg Kommune. 

Nina Pandands baggrund for arbejde med rengøringsvirksomhed kommer fra 16-års praktisk erfaring med rengøring, samt uddannelse indenfor ledelse, salg og marketing.

Esbjerg Rengørings værdigrundlag

Værdier - Alt hvad vi gør, gør vi fordi vi tror på at tænke anderledes ved at lægge vægt på at skabe mere arbejdsglæde som vi tror på giver en velfungerende virksomhed og bedre kvalitetsrengøring.

Vision - Vi vil være virksomhedernes foretrukne rengørings- og servicepartner.

Mission - Ved hjælp af vores arbejdsglædestrategi vil vi bidrage med faste medarbejdere og være en af de mest fleksible rengøringsfirmaer, hvor høj kvalitet og miljø omtanke er vores dna, til markedets skarpeste priser indenfor professionel rengøringsservice.

1/1

Vi er meget tilfredse med den service og rengøring vi får, og kan kun anbefale Esbjerg Rengøring til andre.

Jesper Jespersen, Direktør hos DK Trading ApS

Nyd udsigten til rene og velduftende omgivelser

Lad os optimere og effektivisere jeres rengøring og service løsninger

 • I får markedets skarpeste pris indenfor professionelle rengøringsydelser. 

 • I får en høj rengøringsstandard og en miljøansvarlig samarbejdspartner.

 • I får fast servicepersonale som kender jer. Alle kan fremvise straffeattest og er ansat under ordnede forhold.

 • I får måtteservice, kantinedrift, vikarservice, vaskeservice, vinduespudsning og planteservice.

 • I får korrekt håndtering af datablade og arbejdspladsbrugsanvisninger, da vi bruger chemi-control, eco-onlines database som altid er opdateret.

Jeg kan varmt anbefale Esbjerg Rengøring. De laver altid et godt stykke arbejde og er flinke og høflige. Ikke noget at komme efter.

Palle Madsen, Projektleder hos Nordomatic

Kvalitetsstyring og planlægning gennem computer og mobil.

Det er vigtigt for os med en god opstart og forberedelse hvor vi giver en grundig instruktion og uddannelse til vores medarbejdere som sikrer at vores procedurer og kvalitetsmål opretholdes i praksis.

 

 • Kontrolrapporter kan udfyldes direkte på Ipad, med notater og billeder og derefter sendes direkte til vores kunder og medarbejdere via e-mail. 

 • Vores medarbejdere kan altid se deres arbejdsplan på mobilen og får direkte besked hvis der sker ændringer.

 • Vores kunder kan få adgang til systemet med deres eget log-in, hvor de kan se informationer og arbejdstimer.

Kvalitetsrengøring med et smil

- rene omgivelser smitter af på arbejdsglæden

Et godt indeklima på arbejdspladsen er alpha omega for et produktivt arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Et dårligt indeklima viser sig ved at du føler ubehag når du opholder dig i lokalerne og kan i værste fald give hovedpine, træthed, koncentrationsbesvær og irriterer øjne og luftveje. Symptomerne mindskes og forsvinder gradvist når du har forladt bygningen. 

 

       Vi bruger: 

 • Miljøskånsomme rengøringsmidler som er allergivenlige og ikke irriterer huden og øjenene. 

 • Mikrofiberklude som ved hjælp af statisk elektricitet, opfanger mere støv sammenlignet med traditionelle klude, derved bliver støvet ikke bare spredt videre ud i lokalet.

 • Professionelle støvsugere med hepa-filtre som er vaskbare og sikrer at den luft der suges ind i støvsugeren og ud i rummet igen, bliver filtreret bedst muligt.

 • Rengøringsplan som er udarbejdet efter 3-cifret rengøringsprogram, med den rette frekvens for udførelse af rengøringsopgaverne udfra type og brug af lokale. 

Arbejdsglæde og bedre trivsel

Der er andre faktorer end et rent indeklima som spiller ind i forhold til arbejdsglæden og det er faktisk dokumenteret at medarbejdere med høj arbejdsglæde er 40% mere lønsomme end lavt motiverede medarbejdere. Derfor giver det god mening at stræbe efter mere arbejdsglæde men det kræver et langvarigt fokus og en bevidst arbejdsglædestrategi.

 

      Vores arbejdsglædestrategi:

 • Indflydelse - At have indflydelse betyder i denne sammenhæng, at medarbejderen har indflydelse på sit eget arbejde og på de betingelser, det foregår under. Det kan være arbejdstiden, hvem man arbejder sammen med, måden man udfører sit arbejde på, indretning af arbejdspladsen m.m

 • Mening - Mening handler om, at kunne se, hvordan man som medarbejder bidrager til virksomhedens samlede produkt og hvordan arbejdet har en mening udover at tjene penge

 • Tryghed - Der skal være plads til at være utilfreds og igennem en konstruktiv ærlighed, kan vi åbent drøfte, hvordan vi fremadrettet bliver bedre.

 • Krav - Her er tale om både kvantitative og kvalitative krav. De kvantitative krav betyder, at medarbejderen ikke skal have for meget eller for lidt at lave. De kvalitative krav betyder, at medarbejderens udfordringer, skal passe til medarbejderens færdigheder.

Arbejdsglæde er et ansvar, som både ledelse og medarbejdere må tage. Og ledelsen må, fordi de er ledere, lede og vise vejen.

 

Læs meget mere om vores miljøpolitik, personalepolitik og virksomhedspolitik 

 

Jeg stødte ved en tilfældighed på Esbjerg Rengøring.

Nina var meget imødekommende og professionelt indstillet på at løse en lidt kompliceret opgave i vores virksomhed. Opgaven har nu kørt upåklageligt i 9 måneder, og vi har kun oplevet en løsningsorienteret tilgang til arbejdet.

Peter SandagerDirektør hos Ungdomsbo

31 37 07 37

Find os på Facebook

Send os en besked her

Esbjerg Rengøring - Mukkerten 21 6715 Esbjerg N - Tlf. 31370737 E-mail info@esbjergren.com

Esbjerg Rengøring

CVR nr.:  37168947

Copyright 2019